'49
Aksel Rennestad Kloster
'85
'94
Der blåser dommer Eide av kampen. MK vinner 3-1! Dermed har MK fått kontakt med nettopp Sandnes Ulf 2 i kampen om å overleve i 3.divisjon. Nå er det kun fire poeng opp til nettopp dagens motstander. I 2.omgang leverer MK en meget god og solid forestilling. 2-1 kom fra den hjemvendte sønn Torje Wichne før innbytter Kloster smalt inn den forløsende 3-1 scoringen. Etter dette går lufta ut av ballongen for de lyseblå. Dermed er det fremdeles mulighet for MK å spille 3.divisjon i år 2025. Fire kamper gjenstår av årets sesong, og neste kamp er hjemme mot Odd 2. Den spilles mandag 30.september. Kampstart er satt til 18:00, men når sola går ned 19:06 i Mandal, så sier det seg selv at den kampen må fremskyves en time. Vi takker for at du fulgte denne liveoppdateringen. Ønsker alle en fin søndag videre.
'93
Lagt til fire minutter. Kun et minutt igjen. Dette går veien for MK!
'92
Avslutning fra Byklum. Rett på keeper. Fint forarbeid av Kloster i forkant.
'91
På overtid nå. Ikke blitt informert om hvor mye som er lagt til. MK har vært nærmere 4-1 enn Ulf 2 har vært redusering.
'89
Frispark til MK. Byklum og Aanensen med ballen. Frisparket går i muren. Innkast til MK.
'89
Gult kort til bortelagets kaptein Salvesen. Er for sent inne i Byklum der.
'88
MK foretar sitt siste spillerbytte. Ut med Wichne, og inn med Dejan Prelevic.
'85
Og der er det muligens avgjort i Idrettsparken. Jonas Gylland får ballen på venstrekanten. En fin stikker til Kloster som smeller overraskende til fra spiss vinkel. Ballen synger i nettet bak Flolid som nok blir overrumplet at det kommer et skudd på direkten.
'85
Sandnes Ulf 2 foretar sitt siste spillerbytte. Ut med Rettore. Inn med Holta.
'81
Isac Karlsen ut, og inn med Frede Kydland. Wigemyr Hagen går også ut. Inn kommer Jonas Gylland. Førstnevnte får seg en muskelskade etter å ha sklidd uvørent på gressbanen.
'80
Gode muligheter for MK. Først er det Wichne som skyter. God redning av keeper. Deretter er det Max Hagen som skyter, men Flolid gjør en en ny god redning. Skal takke sisteskansen sin Sandnes Ulf 2 for at de fremdeles har mulighet for poeng i denne kampen.
'79
Gult kort til Rettore på Ulf 2. Holder igjen Wichne.
'78
MK vinner et gratis hjørnespark. Rot i bakre rekker nok en gang. Utrolig at MK ikke har scoret flere enn to til nå.
'78
Nok en bryter Wiig Hagen en pasning. Får gitt til Kloster. Han går på skudd, men godt over mål.
'76
Potensielt sesongavgjørende kvarter man går inn i nå i Idrettsparken.
'75
Bytte hos Ulf 2. Ut med Horpestad. Inn med Eirik Wigdel.
'75
Frispark til Ulf 2 fra snaut 20 meter. Hebnes med ballen. Treffer Isac Karlsen i ansiktet. Han tar telling, men kommer seg fort opp igjen.
'71
Torje Wichne har virkelig steppet opp i denne kampen. Spilt en meget god kamp mandalitten.
'70
Hjørnespark til bortelaget. Blir slått på bakre stolpe mot Horpestad. Er presset i det han skal heade, og det blir ufarlig og femmeter til MK.
'69
Skudd fra distanse fra Habib. Rett på keeper i det speaker annonserer drøyt 700 tilskuere i Idrettsparken. Det er ingen underdrivelse.
'65
MK gjør klar to bytter. Ut med Abrahamsen og Berglund. Inn kommer Aksel Kloster og Behzad Habib.
'63
Kan lure på om dommeren har glemt kortene igjen på Øyrstad for der tar Wichne en for laget. Stopper en kontring, men ikke noe gult kort. Frispark fra 20 meter. Den går rett i hodet til Marius Wigemyr Hagen som tar telling. Da blir det et naturlig stopp i kampen.
'61
Og der er MK veldig nære 3-1. Wichne som får lagt inn til Abrahamsen. Han ligger nede i gresset etter en tidligere duell, men får satt frem venstrefoten. Ballen går like over mål.
'60
Så er det spennende å se hvordan MK angriper resten av kampen. De har tidligere forsøkt seg å forsvare en ledelse. Det har gått så som så. Ville blitt flere lave skuldre både på banen og tribunen dersom MK setter 3-1.
'57
Rynker på nesen over utviklingen her Markus Tveit. Hovedtrener til Sandnes Ulf 2.
'53
Det er klart at det viktigste for MK er å vinne kampen, men målforskjell kan også bli avgjørende på slutten. Før denne kampen hadde MK 30-52 (-22) i målforskjell. Ulf 2 på sin side hadde 37-53 (-16) i målforskjell før kampen. Nå er den -21 og -17. MK kjører kampen nå, og har hatt sjanser ved både Wichne og Wigemyr Hagen, men har ikke resultert i scoringer.
'52
Spillerbytte på Sandnes Ulf 2. Ut med Osenbroch, og inn med Johnsen. Da har Ulf 2 kun to spillere å sette inn.
'51
Frispark til MK fra drøyt 30 meter. Aanensen går på skudd. Går like utenfor stolpen.
'49
Torje Wichne sender MK opp i ledelsen 2-1. Iskald alene med keeper, så triller han ballen rolig under keeper. Fryktelig rufsete bakover hos Sandnes Ulf 2 forærer Wichne ballen. Han takker og bukker, og sender MK opp i ledelsen.
'47
Ulf 2 kommer rundt på høyresida. Innlegg mot Hebnes. Til tross for stor høydeforskjell klarer Risnes å forstyrre lysluggen sin heading. Godt gjort av MKs høyreback.
'46
Sandnes Ulf 2 tar avspark i 2.omgang. Ingen bytter på lagene. Greit det for Ulf 2 spesielt som kun har tre spillere de kan sette inn. Kan bli interessant dersom keeper må ut her...
'45
Dommer legger ikke til noe i denne omgangen, og dermed er det pause i Idrettsparken på stillingen 1-1. MK hadde et par sjanser fra starten av kampen, men alt i alt var det noe nervøst over MK de første 20 minuttene. Sandnes Ulf 2 tok ledelsen etter drøye 10 minutter spilt. MK utlignet med kampens prestasjon av Mathias Wiig Hagen. Den ballen skulle bare i mål. Sistnevnte har også vært fint oppe for å bryte pasninger som kommer fra bortelagets banehalvdel. Det har gjort at MK kan kontre, samt ta Ulf i ubalanse. Habib, Gylland og Kloster ble sendt i oppvarming etter halvspilt 1.omgang, så får vi se om det blir noen bytter hos hjemmelaget allerede i pausen. Minner om at Sandnes Ulf 2 kun har med seg tre innbyttere. Det blir en meget spennende 2.omgang i Idrettsparken.
'44
MK langt bedre nå. Skudd fra Abrahamsen. Forsøker å plassere den hardt i lengste hjørne. Flolid nede å få gitt til hjørnespark. Han er også på hjørnesparket. Meget god 1.omgang av Tord Flolid. Kan ikke lastes for baklengsmålet.
'43
Frispark fra 23 meter. Aanensen får den over muren, men skuddet går rett på keeper.
'43
Max Hagen blir stoppet på vei fremover. Har sett dommere som har gitt gult kort i en slik situasjon.
'41
Fint kombinasjonsspill fra MK. Den siste pasningen fra Max Hagen er litt upresis, og Abrahamsen rekker ikke den.
'40
Wichne med skudd fra distanse. Ser nok nærmere ut enn den faktisk er å gå i mål. Går en halv meter til side for mål.
'37
Stopp i spillet etter at Abrahamsen måtte ta telling etter en duell. Er klar igjen.
'33
MK utligner! MK får en dødball der hjemmelaget flytter spillerne fremover. Ulf klarerer, men Wiig Hagen blir igjen oppe der han spilte tidligere. Spiller vegg med Abrahamsen, og kommer alene med keeper. Setter ballen elegant under Flolid. Mye vilje i den scoringen, og akkurat den vitamininnsprøytningen MK trengte.
'32
Wigemyr Hagen med nok et skudd rett utenfor 16-meteren. Rett på keeper. Fint forarbeid av Max Hagen i forkant av skuddet.
'31
Hjørnespark til bortelaget i det Brodd dobler ledelsen på Sparebanken Sør Arena. 0-2. MK klarerer hjørnesparket på første stolpe.
'29
Hebnes den som skaper mest farligheter ute på gressbanen. Nytt skudd. Høksaas tør ikke holde den i fast grep. Klokt valg. Får fjernet ballen fra farlig område.
'22
Midtbanen til MK har ikke hatt en god start på kampen. Blir for lett overspilt. I tillegg er presset til MK lite strukturert. Står høyt, men velger ikke å presse kollektivt. Dermed blir det store rom for bortelaget. Savner den suspenderte Marko Culibrk til nå på den midtbanen. Arbeider 1 og 1, og ikke som lag. Spilt en halv omgang.
'21
Frispark til MK. Svinges inn fra Berglund, men ballen går i rett armene på bortelagets sisteskanse.
'18
Strålende crosspasning fra Aanensen til Wigemyr Hagen. Blir akkurat nok presset i avslutningsøyeblikket. Skuddet går over mål.
'16
Hebnes med skudd utenfor 16-meteren. Skudd like utenfor.
'15
Tydelige nervøse MK-spillerne det første kvarteret. Svært passivt.
'14
Våknet litt nå MK. Byklum med skudd. Blir blokkert til hjørnespark. Ender med femmeter til Sandnes Ulf 2.
'13
Skudd fra Torje Wichne. Flolid redder.
'11
Ulf 2 kontrer. Kvernstuen med skudd fra litt skrå vinkel. Høksaas redder den.
'9
Sandnes Ulf 2 tar ledelsen 0-1. Får et hjørnespark som MK klarerer. Returen ender med et innlegg fra bortelaget. Der står Hebnes mutters alene på fem meter. Han stanger ballen ned i lengste hjørne. Marerittstart for MK. Lov å si at det forsvarsspillet var nærmere 4.divisjon enn 3.divisjon. Fryktelig passivt av MK.
'8
Bortelaget som har tatt mer over i banespillet nå.
'3
Stor sjanse til hjemmelaget. Innlegg fra venstre. Ulf header ballen rett i beina til Byklum. Har god tid, men blir for utålmodig, og skuddet fra snaue 16 meter går høyt over mål.
'2
Fint spill av MK. Er nære på å komme helt alene med keeper, men pasningen mot Wigemyr Hagen blir for upresis. Ulf kontrer, men MK blokkerer skuddet.
'1
MK setter i gang kampen.
'0
Sandnes Ulf 2 vinner myntkastet, og velger å bytte side. MK angriper denne omgangen mot det gamle kunstgresset.
'0
Det er et fryktelig ungt bortelag som samler seg i en ring sammen med støtteapparatet ved sidelinja. MK samler seg i en ring midt på banen.
'0
Lagene entrer Idrettsparken i strålende sol.
'0
Sandnes Ulf 2 stiller med følgende lag: Flolid; Abusland, Nowitzki, Horpestad, Bertelsen, Salvesen (K), Rettore, Arifagic, Hebnes, Osenbroch, Kvernstuen. Benk: Wigdel, Holta, Johnsen.
'0
MK stiller med følgende lag: Bård Høksaas, Kristoffer Risnes, Mathias Wiig Hagen, Tobias Aanensen, Isac Karlsen; Daniel Berglund, Alf Marius Abrahamsen, Max Hagen; Marius Wigemyr Hagen, Henrik Byklum, Torje Wichne. Benk: Ibrahim Douaieb, Tobias Sira Hansen, Behzad Habib, Jonas Gylland, Dejan Prelevic, Kjetil Berentsen, Aksel Kloster, Frede Kydland.
'0
Tilbake med lagoppstillinger klokken 13:45.
'0
Parallelt med kampen i Idrettsparken spiller Start 2 mot Brodd på Sparebanken Sør Arena. Start 2 er i enda større desperasjon etter en seier. De må håpe på seier samtidig som at MK vinner sin kamp i Idrettsparken. Skal forsøke med oppdatering fra den kampen underveis fra Idrettsparken også.
'0
MK på sin side kan stille med så og si toppet mannskap. Eneste spilleren som er ute er Marko Culibrk. Han fikk sitt fjerde gule kort borte mot Brodd, og må dermed sone karantene i skjebnekampen. For nå er alle kamper for MK en cupfinale. Ved seier er det fremdeles gode muligheter for å holde seg. Skulle det bli poengtap i dag, så er det bare noen tynne tråder av håp for å holde seg.
'0
Sandnes Ulf 2 på sin side kommer fra en 2-0 seier mot Odd 2 i forrige serierunde. Da stilte Sandnes Ulf 2 med et sterkt mannskap grunnet landslagspause. Når det begynner å gå mot høsten, så spiller gjerne andrelagene etter førstelaget, slik at de har mulighet til å sende en best mulig tropp til andrelagskampene. Så også i dag. Sandnes Ulf vant 1-0 mot Sogndal i OBOS-ligaen i går. De har likevel åtte poeng opp til trygg plass på nivå 2. Sandnes Ulf ønsker nok at sine juniorspillere skal få spille på høyest mulig nivå. Uavhengig om førstelaget rykker ned til Post Nord eller ei.
'0
MK gikk på et forsmedelig 1-0 tap borte mot Brodd etter at Henrik Byklum brant et straffespark i 1.omgang. MK fikk en marerittstart på 2.omgang med baklengs i det 50.spilleminutt. Brodd red seieren i land, og status nå er 7 poeng bak dagens motstander som er Sandnes Ulf 2.
'0
God søndag, og hjertelig velkommen til skjebnekamp i Idrettsparken. Alt annet enn tre poeng levner MK få sjanser for å overleve i 3.divisjon. Kampstart i Idrettsparken er klokken 15:00. Strålende spilleforhold i Mandal. September har virkelig levert noen flotte dager. I dag er det strålende sol, 18 grader og vind fra øst. En sjeldenhet i Mandal, og da er det faktisk meget behagelig å være i Idrettsparken. Forhåpentligvis vil bortelaget få det alt annet enn behagelig i ettermiddag.