En veldig god treningsuke

Lørdag kl 15 kommer serieleder Follo på besøk i Idrettsparken. Laget fra Ski spilte cupfinale i 2010, klubben har hatt utfordringer med bl.a. økonomi. Follo rykket ned til 3 divisjon i 2017, men de har ambisjoner om å slå seg kjapt tilbake til norsk toppfotball og Post Nord ligaen. Laget leder nå 3 divisjon avdeling 4 med 24 poeng på 11 kamper. Hovedtrener Christian Qvist Jacobsen leder en ung og sulten spillergruppe i utvikling, de tror på seier i Mandal.

- Guttene har levert over en lengre periode nå, og vi har lagt bak oss en god treningsuke. Derfor gleder vi oss veldig mye til å komme til Mandal på lørdag. Vi tar en kamp om gangen, og teller opp til slutt hvor gode vi evt har vært sier Follo trener Christian Qvist Jacobsen.

- Follo har en stor stall i år med masse unge og sultne gutter. Samtidig kan det være utfordringer med så ungt lag. Men vi ser på oppsiden, og ser alltid etter små forbedringer hele tiden så vi kan få ut potensialet i gruppa, sier Quist Jacobsen.

- Vi er godt forberedt på hva som møter oss i Idrettsparken. Analyse  av motstander er et aktivt virkemiddel for å se etter fordeler i eget lag og hindre MK i måten de spiller på. Vi har brukt tid på å se MK på video og på feltet, sier Qvist Jacobsen

Frank Våge Skårdal

Gleder oss til hjemmekamp mot serieleder Follo

Hovedtrener Frank Våge Skårdal vil styre kampen på hjemmebane.

- Vi spilte en god kamp sist, hvor vi hadde ballen nesten hele kampen. Blir nok et annet kampbilde mot serieleder, men som alltid ønsker vi å styre kampene. Har vært mye positivt de siste kampene, men vi har fått dårlig betalt. Vi må bare fortsett å prester slik vi har gjort de siste kampene, men må bli bedre i begge boksene, sier Frank Våge Skårdal.

- MK er fortsatt ubeseiret på hjemmebane, og prestere vi som vi har gjort de siste kampen har vi tro på at vi kan vippe kampen i vår favør, forteller Skårdal.

- Bård fortsatt på ferie, Martin i mål. Kristoffer, Arian og Alf Marius fikk skader i forrige kamp og er ikke med. Simon, Bendik, Sebastian G og Mathias Hagen er tilbake, men de starter nok på benken, sier Skårdal.