MK reiser lørdag til Kristiansand for å spille bortekamp mot Randesund, som er et av fem lag som ligger bak Gudan på tabellen. Under ledelse av Stein Ove Abrahamsen og Tor Olve Fagnastøl tok MK sin første seier på over to måneder mot Urædd sist, og nå håper de å følge opp med tre nye poeng. 

– Det blir en ny viktig kamp, og en tøff kamp mot Randesund som har levert gode resultater i det siste, sier Abrahamsen. 

MK håper å gjenta resultatet fra lagenes møte i vårsesongen, da det ble hele 5-0-seier i Idettsparken.

– Jeg håper vi fortsetter den gode utviklingen og fremgangen vi har hatt etter ferienm og forventer at vi går ut på banen med stor tro på nye tre poeng, sier Abramsen. 

Dette blir MKs første kamp uten Peder Dovland, som har meldt overgang til Fløy.  

Spiller med selvtillit

Randesund-trener Kjetil Sørensen sier det er mye selvtillit i laget som må kjempe hardt for å unngå nedrykk denne sesongen. 

– Vi har skadefri tropp for første gang i år, og mange spillere som vil bidra til revansje mot MK, sier han.

– I forrige kamp mot Fram Larvik viser at vi kan kjempe mot de antatt beste i denne divisjonen, og få med oss noe fra disse kampene, sier han. 

Sørensen er veldig spent på hvordan kampen mot MK blir.  

– MK har ikke fremstått slik som jeg og mange andre hadde sett for oss. Det blir også spennende å se hvordan laget agerer uten Dovland, og med ny trener utover høsten! Vi gleder oss til kamp på lørdag, sier han.