Søndag klokken 14 skal MK møte Pors på bortebane, og du kan som alltid følge kampen live på mk.no. 

I den jevne Norsk Tipping-ligaen avdeling 4 skiller bare fire poeng fra ledende Fram til Halsen på 7. plass etter seks serierunder.

MK er plasser som nummer tre med elleve poeng, mens Pors er to plasser og ett poeng bak de grønne. Hovedtrener Stig-Harald Wessel Haddal sier til mk.no at Pors har ambisjoner om å klatre forbi MK og alle de andre lagene og sikre opprykk ved sesongslutt. 

– Sesongstarten har vært varierende, og vi er verken fornøyde eller misfornøyde. Ambisjonen er opprykk. Klubben har bygget fornuftig de siste årene og forhåpentligvis nærmer vi oss en struktur og organisasjon som tilsier at opprykk er realistisk, sier Pors-treneren. 

Til kampen mot MK sier han at Pors har et par skader, men at de kan stille med et sterkt lag. Wessel Haddal ser frem til å møte MK, som han har et godt inntrykk av. 

– MK er en fin og solid klubb med tradisjoner, et flott anlegg og mye potensial. De har kompetanse på klubbdrift og et fundament som er solid nok til å kunne klare seg høyere i divisjonssystemet, sier han.

MK stiller sterkt

MK-trener Frank Våge Skårdal vil følge opp de gode resultatene fra de siste helgene. MK står med syv poeng på de tre siste kampene og har nå en sterk tropp der kun Bendik Valand og Endre Omland mangler på grunn av henholdsvis skade og jobb. 

– Marius Hagen er med for første gang i år, så det tilfører oss mye når han kommer i form, sier Skårdal.

– Vi har en god benk, og hard kamp om plassene i startelleveren, så det gir oss flere muligheter utover i kampen, sier han. 

Likevel mener han Pors kan bli en vanskelig motstander.

– Vi møter et lag med opprykksambisjoner, så blir en tøff bortekamp, sier han.