Det ble ingen cupjubel for MK i Idrettsparken da årets første tellende kamp ble spilt lørdag. Bortelaget Randesund tok seg videre til andre kvalifiseringsrunde i NM etter å ha vunnet 2-0 på LOS miljøbanen.

Det var i første omgang kampen ble avgjort. Det første målet kom etter et hjørnespark da det var gått en halvtime, mens ledelsen ble doblet på straffespark fem minutter før hvilen.

I andre omgang tok MK over kampen og skapte noen store sjanser til å score, men det ville seg ikke foran mål for angrepsspillerne denne lørdagen.

Mens vi ønsker Randesund lykke til videre i cupen ser vi frem mot seriestart i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. MK skal spille borte mot Sarpsborg 08 2 i den første serierunden 9. april, før Randesund igjen kommer til Idrettsparken helgen etter, denne gangen for å spille seriekamp.

Før den tid skal sesongens siste treningskamp spilles, borte mot Fløy 1. april.

Husk at du kan følge alle kamper live på mk.no.