Gladmelding til alle som er klare for cup :-) MK bekrefter at de arrangerer Lindesnes cup 2021, arrangementet vil bli tilpasset gjeldende retningslinjer.

Foreløpig ikke ikke fullskala arrangement

Pr dags dato er det 250 lag som er påmeldt. På grunn av gjeldene retningslinjer ved arrangement så er påmeldingen nå stoppet, og lag som melder seg på vil bli satt på venteliste. Den totale kapasiteten for cupen er vanligvis på ca 350 lag.
MK opplyser om at det kan bli endringer på antallsbegrensninger ref. regjeringens gjenåpningsplan, men at det nåværende antallet er satt ut i fra hva som er mulig etter dagens anbefalinger.MKs styreleder Sveinung Valand
Klubben vil legge til rette for en trygg og god opplevelse for de som kommer til Mandal, det skal ikke stå på ressurser fra MK sin side. Vi ønsker å arrangere cupen for at barn og unge skal ha noe å glede seg til. Det har vært vår motivasjon hele veien, sier Valand

Fotballtivoli lar seg ikke gjennomføre.

MK opplyser at Lindesnes cupens populære fotballtivoli ikke lar seg gjennomføres i år som tidligere.
Gjeldende retningslinjer ved slike arrangement gjør at det ikke er mulig for klubben og holde fotballtivoliet åpent. Det trekker for mange folk, og man velger derfor å ha fokus på selve cup gjennomføringen i stedet.

Fotballtivoliet er helt unikt og fantastisk, og det vil jo være tilbake for fullt i 2022.


Vi tror at folk har forståelse for at man må gjøre noen prioriteringer, sier Valand