Årets pinsekamp for MKs del er på bortebane mot Start 2 i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. Avspark er klokken 16 og du kan selvsagt følge kampen live på mk.no dersom du ikke har anledning til å være til stede på Sør Arena. 

MK-trener Frank Våge Skårdal sier kampene på Sør Arena alltid er noe å se frem til, og han er spent på hva slags lag Start 2 stiller med. Blant ungguttene kan det fort være vi får se noen A-lagsspillere fra førstedivisjonslaget. 

MK har nå to poeng på de tre siste kampene, men hjemmekampen mot topplaget Fram forrige helg ble en opptur med 2-2. 

– Det var bedring spillemessig, og vi begynner å likne på det laget vi ønsker å fremstå som. Formen blir bedre og bedre på flere spillere, og flere og flere melder seg på i kampen om å starte kampen. Vi har nå en god benk med spillere som kan komme inn og endre kampbildet, sier Skårdal.

Troppen nærmer seg fulltallig. Eneste sikre fravær er Endre Omland, som er bortreist på jobb, mens Bendik Valand har et lite håp om å rekke kampen etter sin skade.

– Får vi spillet til å sitte så har vi tro på at vi kan vinne denne kampen. Vi er fortsatt det laget som har scoret mest, men vi må unngå å slippe inn så mange mål som vi gjør, sier han. 

– Et tøft lag å møte

Alf Erik Svela, Start 2-trener.

Start 2-trener Alf Erik Svela sier det alltid er tøft å møte MK, men at det er en kamp de ser frem til.

– Vi gleder oss til kamp, og det er alltid gøy å møte MK i lokaloppgjør. Vi ser at de har mye folk på kampene og de prøver å skape engasjement. Det er kult, sier Svela. 

Start 2 har spilt med mange unggutter så langt denne sesongen og sett en bedring av prestasjonene. De er like over streken med ni poeng fra åtte kamper, tre poeng og fire plasser bak MK. 

Svela kan ikke si noe om det blir flere a-lagsspillere i aksjon mot MK. 

– Det varierer fra kamp til kamp, men de som spiller må uansett fikse oppgaven. Det er mye god spillerutvikling i det, sier Svela, som blant annet får møte en gammel kjenning i form av tidligere Start 2-spiller Arian Gundersen i mandagens kamp.