MK sendte Start ut av cupen på straffespark foran over 2000 mennesker i Parken 14. april. Dette var en ellevill kveld som de som var til stede kommer til å huske resten av livet. Minner ble skapt, de gamle fikk en gjenopplevelse av storhetstiden på begynnelsen av 2000-tallet, de unge fikk for første gang oppleve hvordan det egentlig burde være ut i Parken, og byen ble farget grønn. 

Selv om de aller fleste var klar over at Bryne i runde to ville være en langt større prøvelse for Gudan enn et Start ute av form, så var det likevel med et lite håp og en dose god tro at man gledet seg til onsdagens oppgjør mot Bryne.

0-1 kom etter bare 7 minutter, og Bryne kontrollerte seg til 0-2 før halvtimen var spilt. Det skulle se mørkt ut allerede fra start. Men selv på 0-2 var kampen levende. MK spilte seg til noen muligheter, Omland var frempå, Habib kom seg rundt på kanten, Karlsen hadde en avslutning like utenfor, og man visste at om 1-2 kom, så ville hele kampen forandre seg og MK ville ha en mulighet til å detonere en ny cupbombe.

Dessverre var det Bryne som satt den neste ballen i nettet. Det stod 0-3 med 15 minutter igjen på klokka, og da raknet det litt for Gudan i grønt som hadde løpt og løpt for å holde tritt med et meget solid Bryne-lag. Jærbuene ga seg ikke før det stod 0-7 på tavla, og tok seg dermed oppskriftsmessig videre på bekostning av MK.

Cupeventyret er over for denne gang, men for noen opplevelser Stein Ove og mannskapet har gitt fotballglade mandalitter. Det er veldig lenge siden det har vært en slik fantastisk atmosfære og stemning i Idrettsparken. 

I MK retter vi en stor takk til Stein Ove, Tor Olve og alle de oppofrende, unge guttene som løp til de ikke hadde mer å gi på gressmatta, til alle publikummere som sang, ropte og heiet og skapte den fantastiske stemningen, til landets beste supportere i Stimen som herjet med grønn røyk, grønne flagg og Nord-Europas styggeste hatter, og ikke minst, til alle frivillige som stilte velvillige opp for å gjennomføre to flotte arrangement. Takk!

Vi gleder oss til flere kamper i Parken!

Heia MK!