MK måtte tåle syv baklengsmål i kampen mot serieleder Fram forrige helg. 7-2 ble resultatet, og Gudan er nå bare poenget over nedryksstreken. 

Lørdag venter en ny kamp borte mot Follo i Ski. En fin liten togtur fra Oslo S, så her er det bare å møte opp for grønne på Østlandet. 

MK-trener Stein Ove Abrahamsen sier laget har lagt bak seg Fram-kampen samtidig som de forsøker å ta lærdom av opplevelsen.

– Vi møter nok en motstander som ligger i toppen av tabellen, så det blir selvfølgelig en veldig tøff match, sier han. 

– Kampen mot Fram har vi lagt bak oss, samtidig som vi må erkjenne og ta lærdom av at vi slipper inn hele syv mål. Vi var skuffet over at vi mistet ballen for lett og spiller på oss enkle brudd. Der må vi løfte oss betraktelig og det har jeg stor tro på at vi klarer, legger han til. 

I spillertroppen er det gledelig å ønske Endre Omland velkommen tilbake etter at han har vært bortreist på jobb. Mathias Hagen må stå over kampen mens Marius Hagen er usikker. 

– Når det gjelder spillere inn, så jobber vi med noen og har hatt noen på trening som vi skal se nærmere på. Men det er ingenting konkret foreløpig, sier treneren.

Forrige helg scorret unggutten Tor Olve Fagnastøl (47), mens trener Abramsen selv leverte en målgivende fra backen. Han avslører at Fagnastøl er klar til dyst igjen.

– Olve begynner å bli voksen og scoret sist kamp. Han er en mann som aldri trenger rehabilitering, så han er også klar for innsats, sier han.

Follo - MK har avspark klokken 15 lørdag og du kan følge kampen live.