Det var knyttet stor spenning til hvilke lag MK ville komme i avdeling med neste sesong. Under årets sesong reiste gudan kun østover. Denne sesongen blir det en salig blanding av øst- og vestlandslag.

Går vi gjennom lagene, så ser vi gjengangere som Start 2, Odd 2, Sandefjord 2, Pors og Vindbjart som man møtte tidligere i år. Samtidig møter MK gamle kjenninger i Vidar, Staal, Brodd og Madla. Nyopprykkede Vigør og nedrykkede Fram er også å finne i avdelingen.

Hovedtrener i MK, Stein Ove Abrahamsen, er veldig godt fornøyd med neste års oppsett.

- Jeg synes vi har havnet i en veldig fin avdeling. Totalt sett får vi nok noe mindre reisetid, og så slipper vi de aller lengste turene til Østfold. Det blir også gøy å spille vestover igjen, det er en stund siden sist, sier Abrahamsen.

Abrahamsen innrømmer at det er en tøff avdeling, men er fast bestemt på at laget hans uansett skal hevde seg i toppen.

- Avdelingen er veldig tøff. Men det hadde den vært uansett hvordan de hadde satt den opp. Fram Larvik rykket jo ned i år og kommer helt sikkert til å stille sterkt for å prøve å komme seg opp igjen. Pors er et lag med ambisjoner og vet vi jo fra denne sesongen  at er gode, selv om vi fint skal være kapable til å slå dem gjennom en sesong. I tillegg har du Brodd og Vidar som hang med helt i toppen før Viking 2 stakk av med opprykket i den avdelingen.

- Det blir kjempegøy og jeg gleder meg allerede. Men igjen, det beste med oppsettet er egentlig å slippe å dra til Østfold, avslutter Abrahamsen.