MK reiser søndag til Larvik for å spille bortekamp mot den formsterke serielederen Fram. Avspark er klokken 16, og du kan følge kampen live på mk.no. 

Det motsatte oppgjøret i Idrettsparken endte 2-2, og MK-trener Stein Ove Abrahamsen håper på poeng når lagene møtes igjen. MK trenger en seier etter to strake 3-1-tap mot Randesund og Sprint-Jeløy.

- Skadesituasjonen er grei. Den eneste som er ute er Bendik Valand. Det er heller ingen som må stå over grunnet kort. Så vi stiller bortimot så sterkt som vi kan. Selve stallen kunne vært større, men det jobbes med å få inn forsterkninger, sier Abrahamsen. 

Han forventer en tøff kamp.

– Fram er veldig solide, spesielt bakover. De er fysisk sterke og veldig gode til å holde på ball, sier Abrahamsen om laget som kun har sluppet inn tolv mål på 16 kamper så langt. 

Abrahamsen betrakter MK som underdogs, men håper laget kan bite fra seg. 

– Vi fokuserer på de samme arbeidsoppgavene – spurte i press, første og andreforsvarer, og så videre. Vi jobber med å spisse spilleprinsippene våre. I dagene før kamp kjører vi litt formasjonstrening som blir litt mer strukturert etter motstanderen.

Jakter opprykk

Fram-trener Armin Ghasemi sier laget har som mål å holde seg på tabelltopp og dermed sikre opprykket når sesongen er ferdig om ti kamper.

– Vi er ok fornøyde med sesongen så langt. Vi har sluppet inn lite og vært vanskelige å slå, men spilt for mange uavgjortkamper som vi burde klart å bikke vår vei. Vi hatt noen tøffe skadeperioder så langt. Nå har vi 3-4 langtidsskader, men ellers begynner det å se greit ut på den fronten, og nå er det god konkurranse om plassene, sier han.

Ghasemi tror det blir en jevn kamp mot MK. 

– MK har stort sett jevnspilte resultater i år, og det vitner om et lag som er med å konkurrere. Å miste en spiller som Dovland midt i sesongen, det er jo klart at de målpoengene ikke erstattes over natta. Men de har andre strenger å spille på, nye trenere med nye ideer og et ungt lag med utviklingspotensial, så forholdene ligger til rette for å ta steg utover i høstsesongen, sier han.