MK viste gode takter mot Start 2 forrige helg og gikk til pause med ledelse. Men en dårlig andre omgang og et straffe på overtid gjorde at Gudan ikke fikk med seg poeng. Trener for MK, Stein Ove Abrahamsen, er klar for kamp igjen på lørdag.

- Vi gjorde en bra første omgang forrige helg, og den tar vi med oss som et positivt tegn på at noe går i riktig retning. Men andre omgangen var for dårlig. Vi skrudde helt av og klarte ikke å henge med, sier treneren. 

- Til helgen blir det spennende å se hva Sarpsborg stiller med. Det er jo alltid gøy å spille mot gode fotballspillere, men i den situasjonen vi er nå, så burde vi nok håpe på at de stiller med minimalt av spillere fra A-laget. Vi trenger poengene.

Det blir noen forandringer i troppen i møtet med Sarpsborg. Nicolai Aas er ute i karantene, mens Simon Valand og Mads Sveindal er tilbake fra skade.

- Det blir en boost for laget å få tilbake Simon. Han har scoret bra med mål og vil styrke oss ytterligere offensivt. Og så blir det noen omrokkeringer i forsvaret i og med at Nicolai ikke blir med. Men det tror jeg vi skal løse greit.


Fornøyd med nysigneringene

MK hentet nylig inn fire spillere, og Abrahamsen er veldig veldig fornøyd med hvordan det har vært.

- Jesper Pettersen har gjort det veldig bra i kamp, og så er han med og bidrar til å heve nivået på treningene. Han beveger seg riktig og gjør kloke valg.  Både han og Berglund er gode fotballspilleren. Det er bare synd at vi ikke fikk dem inn før sommeren, slik at de kunne fått med seg oppkjøringen. De mangler nok fortsatt del del trening for å komme i skikkelig form.

- I tillegg fikk Stray noen minutter mot Start 2. Han han en del erfaringer og er en veldig bra type å ha spillergruppen.

Bergdølmo spent foran møtet med MK

Andre Bergdølmo, tidligere landslagsspiller og nå assistenttreneren i Sarpsborg, tror det blir en tøff kamp mot MK.

- MK er jo avhengig av poeng i denne kampen, så det blir tøft. Men vi ønsker også poeng, så det blir god gang.

Han mener sesongen har vært brukbar så langt for laget som ligger på midten av tabellen og trekker frem spillerutvikling som som en viktig del av satsingen,

- For Sarpsborg er 3. divisjon en god arena for å utvikle unge spillere. Vi klarer oss i divisjonen, og så får juniorene våre en veldig god arena å utvikle seg på. Til neste år ønsker vi å kjempe i toppen av tabellen, forklarer han.  

Hvorvidt Sarpsborg kommer til å stille med mye a-lagsspillere på lørdag vil ikke treneren med fortid i både Ajax, Dortmund og Rosenborg kommentere, men han lover at de gleder seg til å gå i kamp med MK.

- Vi har en del skader på juniorspillere som har hatt hard belastning med to kamparenaer, både junior interkrets og 3. divisjon. Det blir en tøff kamp på lørdag, men vi gleder oss, avslutter han.


Kampstart lørdag kl 1500.

Heia MK!