Før kampen mot Vindbjart inviterte MK bortelagets barneavdeling til Fair Play-arrangement i Parken. Det ble fotballkamper, fotballtivoli, flotte premier og pølser og brus til alle. 

Her leverte Vindbjart med stil, og stilte opp med barn og foreldre, onkler og tanter og i god tid før arrangementet gikk i gang, og var med å skape en skikkelig flott ramme rundt selve kampen.

Sportlig leder Inge Nilsen førte an fra speakerposisjon, Seniorleder Espen Michaelsen sørget for en spennende premieutdelig, og våre flotte ungdommer hjalp til både som dommere og som verter på fotballtivoliet. Det ble også delt ut Fair Play-premier til de spillerne som utmerket seg på en positiv måte under kampene. 

Etter at alle var ferdig spilt og hadde fått prøvd seg på tivoliet, så var det pøler og brus servert på klubbhuset. 

En kjempefin oppladning til kampen, med sol, musikk og glade barn. Vi retter en stor takk til hele Vindbjart for at de stilte opp og hadde det gøy sammen med oss i MK!

Michaelsen i sitt rette element. Premierutdeling!

Så til kampen.

Kampen startet med et høyt tempo, der Vindbjart viste seg solide bakover mens MK forsøkte å etablere sitt angrepsspill. Allerede etter 27 minutter fikk Vindbjart en stor sjanse etter slurv i forsvaret og Kjølsrud ekspederte ballen enkelt i mål fra nært hold, etter en presis pasning langs bakken.

Til tross for et lite overtak spillemessig og flere forsøk fra MK, blant annet et spektakulært brassespark fra kaptein Aanensen som traff tverrliggeren, klarte ikke hjemmelaget å utligne før pause.

Andre omgang startet med MK i angrepsmodus, men dessverre utviklet det seg til å bli en kjedelig affære. Til tross for forsøk fra begge lag, ble det skapt få farlige situasjoner, og spillet bar preg av mange harde dueller og lite rytme.

Det hjalp heller ikke på underholdningsverdien at en spiller fra hvert av lagene ble utvist etter 50 minutt. MK gjorde noen spillerbytter i håp om å endre kampbildet, men Vindbjart viste seg vanskelige å bryte ned. Til tross for enkelte farlige situasjoner klarte ikke MK å komme tilbake i kampen, og oppgjøret endte med en knapp seier til Vindbjart.

Takk til alle som møtte opp på kamp!

Neste mulighet er onsdag da MK tar imot Start og holder cupfest. 

Avspark klokken 15:00.