Gatefotballturenring i Kristiansand - Marvika

Laget spiller i grønt. MK/Frelsesarmeen er et inkluderende lag hvor alle er velkommne. 

I helgen var det turering i Marvika, hvor frelsesarmeen har en egen bane for gatefotball. Det ble 6 kamper på laget fra Mandal, og en solid 2 plass mot lag fra bl.a. Vennesla, Farsund og Kristiansand. 

Selv om resultat ikke er det viktigste er det gledelig at vi ser Grønn Power i hele klubben for tiden. 

Gatefotball er fotball i binge. Reglene er likner på vanlig fotball, men det er overtallspill på motstander sin banehalvdel. Banestørrelsen er omtrent som en vanlig ballbinge. 

Tilbudet er et sosialt tilbud for voksne mennesker, både kvinner og menn. Vi håper det kommer flere som vil være med, sier Tommy Hammergren som er leder for Gatefotballen.  Vi har mange som har utfordringer knyttet til rus, ensomhet, eller ønsker og være en del av et fint miljø hvor vi tar vare på hverandre. For det er det aller viktigste, sier Tommy, rammen rundt, og det å ha noe å gå til. 

Sol og flotte forhold i Marvika

To teninger i uka i Idrettsparken

Gatelaget trener nå fast 2 ganger i uka i Idrettsparken. Mandager og torsdager. Vi trener uansett vær og vind. Vi trener i feriene,  og vi møtes gjerne litt før på klubbhuset til MK for en kaffe og en prat. Innimellom samles vi også til en pizzakveld og ser litt fotball på tv eller noe slikt. Det sosiale er kjempeviktig, sier Tommy. Vi heier på hverandre, selv om det kan bli god temperatur på banen. 

Nå gleder vi oss til NM i Sandvika det blir årets høydepunkt. Målsetning er å vinne NM, alt er mulig i gatefotball. Det er så gøy å reise på tur med denne gjengen sier han. 


Tommy til venstre og Steffen til høyre, begge trenere på gatelaget.

Håper at flere vil være med

Gatelaget til MK og Freslesarmeen består i dag av en treningsgruppe på ca 15 personer. Det er et ønske å få med flere. Alle er velkomne til å prøve. Man trenger ingen bagrunn som fotballspiller. Her er det sosiale i fokus. 


Kom å bli med da vel !

Ta kontakt med MKs gatelag

Tommy Hammergren (Freslesarmeen) tlf : 41542941
Inge Nilsen (MK) tlf: 95707799

Treningstider - oppmøte MK klubbhus

mandag kl 18-20
torsdag kl 18-20