Toppspillerutvikler i Start, Jahn Robert Holmgren, sier MK søndag vil møte et ungt og sultent Start 2-lag på Sør Arena. 

Som kjent kan andrelag stille veldig forskjellig fra gang til gang. Mot MK sier Holmgren det blir et lag preget av unge spillere.

– Vi har kun lov å stille med tre spillere som er over 22 år. Nå er det er et relativt tett kampprogram med a-kamp for Start søndag og onsdag, i tillegg til at juniorlaget spilte torsdag, sier Holmgren til mk.no. 

Start 2 skal være utviklingsarenaen for unge Start-spillere, i tillegg til å være stedet der reserver på A-laget skal få spilletid.

– Troppen er større i Start nå etter at det er kommet på plass flere nye overganger, sier Holmgren.

Start 2 står med fire poeng etter seks kamper. Sist tok de en  sterk 5-0-seier borte mot Staal Jørpeland, riktignok med en rekke førstelagsspillere i laget.

De har også slått Donn, men tapt mot Djerv 1919 og Viking 2.

– Målsetningen er å komme på øvre halvdel av tabellen, sier Holmgren.

Start har som kjent noen tidligere MK-spillere i stallen. Om de blir å se på søndag er heller tvilsomt. Amund Wichne, Eirik Schulze og Martin Ramsland spiller viktige roller på førstelaget.

– Alltid gøy å spille på slike arenaer

MK vartet på sin side opp med en herlig 4-0-seier hjemme mot Madla sist, og Gudan tok dermed tilbake andreplassen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3. 

MK-trener Frank Våge Skårdal ser frem til søndagens utfordring.

– Borte mot et ungt Start 2-lag på Sør Arena er noe vi gleder oss til. Det er alltid gøy å spille på slike arenaer, og mot gode og talentfulle spillere, sier han.

Skårdal tror MK kan bite godt fra seg i kampen.

– Jeg tror det blir en kamp med høyt tempo, og hvor begge lag ønsker å styre kampen, sier han.

Skårdal sier MK kan stille med nesten fullt lag, men noen forfall er det. Simon Valand er usikker mens Mads Sveindal er skadet. Tor Olve Fagnastøl står over grunnet konfirmasjon.

Søndagens kamp starter klokken 12.30 på Sparebanken Sør Arena. Vi håper du tar turen for å støtte MK - alternativt kan du følge kampen live her