Lørdagens motstander Donn ligger sist på tabellen etter å ha fått mye mot seg i starten av sesongen. 

– Spillemessig har det ikke vært så galt, men vi har sluppet inn for mange mål, sier Rolf Martin Skonhoft (bildet), hovedtrener i Donn og bror til tidligere MK-spiller Odd Arild Skonhoft. 

Donn startet sesongen godt med en god prestasjon mot Jerv i cupen og med seier mot Brodd i første serierunde. De slo også MK i treningskamp i sommer, noe de håper å gjenta lørdag. 

– Ambisjonen vår er å etablere oss i 3. divisjon. Mot MK er planen å holde nullen og score mål. Vi har troen på seier i Mandal, som i sommerens treningskamp, sier Skonhoft. 

Donn-treneren sier han har god kjennskap til hvordan MK ønsker å spille, så blir spørsmålet om laget klarer å demme opp for truslene.

– Som alle andre jeg lagt merke til Peder Dovland på topp som har scoret ni mål på fire kamper. Han må vi stoppe, sier Skonhoft.

I laget har han en tidligere MK-spiller i form av Diego Perez fra Bolivia. Han kom til kristiansandslaget før sesongen.

MK-treneren ønsker favorittstempel

Når kampen mot Donn er unnagjort vil den amputerte sesongen allerede være over halvspilt. MK kan innta tabelltopp med tre poeng lørdag. 

– Etter seks kamper er jeg stort sett fornøyd med prestasjonene vi har levert. Vi har hatt mye balleinnehav, men ikke vært dyktige nok i begge boksene, og det er jo der kampene avgjøres, sier MK-trener Frank Våge Skårdal. 

– Vi har fokus på prestasjonene og utvikling og jeg synes det er mye bra å se over hele linjen. Dette lover godt foran de siste kampene, men vi må skape en vinnerkultur og vinne flere kamper på rad, sier han. 

Skårdal forventer å møte et Donn-lag som kjemper med alt de har.

– Så må vi bare være dyktige nok til å holde et høyt tempo og skape mange nok sjanser til å vinne denne kampen. På hjemmebane må vi tåle å ha et favorittstempel uansett hvem vi møter. Vi skal gjøre som vanlig å prøve å dominere banespillet og vinne kampen, sier han.

MK har fremdeles noen skader i tillegg til at Endre Omland er på jobb på sjøen, opplyser Skårdal.

Lørdagens kamp har avspark klokken 15.00 i Idrettsparken. Det er gratis inngang og vi håper du tar turen. Hvis du ikke har anledning kan du følge den i vårt livesenter her på mk.no.