Marko Culibrk er 26 år gammel, sentral midtbanespiller, og har det siste året spilt for Lyngdal. Han kommer opprinnelig fra Bosnia hvor han har spilt for andredivisjonslaget FK Sloboda Novi Grad. Nå er han endelig klar for Mandalskameratene!

MK har et tett og godt samarbeid med alle klubbene vest i Agder, og det var Lyngdal som gjorde sportslig leder, Inge Nilsen, oppmerksom på Culibrk. Deretter fulgte klubben han tett og hadde han inne på prøvespill i høst. Men den lojale bosnieren ønsket da å fullføre sesongen med Lyngdal.

Sportslig leder Nilsen er klar på at dette er en viktig forsterkning for et MK som endte årets sesong like over nedrykk.

- Marko har et høyt nivå inne, og det ser man umiddelbart om man observerer han i kamp. Han er teknisk og har bra overblikk. I tillegg er han målfarlig og scoret 8 mål på 20 kamper for Lyngdal denne sesongen. Han har virkelig forutsetninger for å bli en viktig brikke i laget vårt.

Nilsen er også klar på at dette vil bidra til å løfte de andre spillerne på laget. 

- Han er en veldig seriøs fotballspiller og kommer til å løfte nivået på treningsmiljøet vårt. Vi har en relativt ung stall, og han vil kunne hjelpe og inspirere de unge spillerne til å ta noen ekstra steg. Det blir kjempespennende å følge utviklingen hans og vi er veldig glade for å få til denne overgangen i såpass god tid før neste sesong.