MK - Flekkefjord 5-2

Målscorere
MK: Mathias Hagen, Sivert Sira Hansen, Tobias Aanensen, William Bretvik og Jesper Frajdenrajch.
Flekkefjord: Torje Løvik og Fredrik Abrahamsen

A-laget fosser videre i treningskampene og vinner til slutt 5-2 mot et Flekkefjord som rykket opp til 4. divisjon i fjor. MK vant til slutt, men den første omgangen var preget av at gjestene var mest sultne på å vise at de har et bra nivå inne. Trener Tor Sverre Hansen var godt fornøyd med det flekkefjæringene viste i den første omgangen.

- Det er veldig bra. Vi henger godt med MK og hele laget leverer en jevn og bra innsats. Asle Liland på midtbanen og Torje Løvik på topp har begge en veldig god dag og utmerker seg. Men så mister vi litt konsentrasjonen utover i kampen og MK blir for gode.

Han forteller videre at det er gøy å måle krefter mor et antatt bedre lag som MK.

- Det er veldig bra for oss å få spille denne kampen. Det gir en motivasjon å teste oss mot et lag en divisjon over, og det er mye læring i det.

Selv om laget hans viser at de har et bra toppnivå, så er trener Hansen relativt forsiktig med tanke på hva de kan utrette den kommende sesongen.

- Vi snakker nok ikke ikke opprykk, nei. Vi satser på å holde oss i divisjonen og så jobber vi videre fra det.

Avslutningsvis ønsker han MK lykke til i sesongen.

- MK holder et generelt høyt nivå. Det er et veldig godt lag, de er i flytsonen og de kommer til å gjøre en bra sesong. Vi i Flekkefjord har et godt forhold til MK og vi ønsker dem all lykke til når sesongen sparkes i gang!

Trenerteamet til MK er ikke helt fornøyd.

Assistenttrener Svein Soteland forklarer at det var mye som kunne vært bedre.

- For det første så var Flekkefjord gode i første omgang. Vi leverer veldig dårlig, men heldigvis tar det seg opp. Det er en treningskamp og vi får brukt hele troppen, så det er bra at alle får matching. Og så blir vi bedre utover i kampen. Andre omgang så viser vi igjen at vi står kampene ut og det er derfor resultatet blir som det blir. Men all honnør til Flekkefjord som gjorde en veldig god kamp!

- Det er gøy å score når man kjenner alle på Flekkefjord

MKs egen flekkefjæring, Sivert Sira Hansen, har levert gode prestasjoner i oppkjøringen til sesongen. Og nok en gang tegnet han seg på scoringslisten. 

- Det er jo selvfølgelig alltid gøy å score mål. Men det er kanskje litt ekstra gøy når man kjenner alle på laget man spiller mot, smiler Hansen.

- Vi sliter nok litt  i innledningen og er ikke påskrudd nok. Samtidig er Flekkefjord veldig tente og klare for å vise at de er gode til å spille fotball. De spiller tøft og trøkker skikkelig til mens vi er alt for pirkete. De imponerte i første omgang, men så tar vi mer og mer over. Vi styrer spillet, holder mer på ballen, og da kommer også målene. I tillegg blir de nok kanskje litt slitne utover i kampen.

Hansen har tro på de gamle lagkameratene når de skal kjempe i fjerde divisjon.

- De kommer til å sparke bra fra seg der. De har en del enkeltspillere med ekstra kvaliteter og så er de et lag som løper mye. Klarer de å fortsette trenden så er jeg sikker på at de holder seg i divisjonen til tross for veldig ungt lag. 


Kampvert Hægeland melder om en kamp under forventning

Klubbens faste kampvert, Bjørn Hægeland, ser selvfølgelig alt av hjemmekamper, men det er ikke alltid han lar seg imponere av det han ser.

- Det var elendig. Elendig første omgang og dårlig andre omgang. Det kan bare bli bedre. Det har vært greit de siste kampene, men de må gjøre det det mange hakk bedre enn i dag når sesongen er i gang. 

Etter en kort tenkepause finner også han noe positivt.

- De var ganske gode til å rydde i garderoben etter kamp, den skal de ha, humrer Hægeland og forsvinner inn i spillertunnelen. 


Foreløpig siste treningskamp før sesongen er borte mot Egersund lørdag 11. mars.