Senior Herrer: Brodd - MK 1-0

Seniorlaget på herresiden reiste til Stavanger og Midjord med håp om å få med seg poeng fra borteoppgjøret mot Brodd. Før kampen var hjemmelaget storfavoritter. De lå på en tredjeplass på tabellen og hadde vunnet de fire siste kampene. Gudan hang veldig godt med gjennom hele kampen, men dessverre var ikke marginene på lag med MK.

Gjennom kampen hadde Gudan sine muligheter og var nær å ta ledelsen før pause da de ble tildelt straffespark. Dessverre ble det bom for Byklum og i stedet var det Brodd som tok ledelsen på et godt plassert frispark lik etter pause.

Resten av kampen bar preg av at Brodd forsøkte å kontrollere kampen, mens MK prøvde å komme til målsjansen. Det ble aldri den helt store sluttspurten, og kampen ebbet ut i 1-0 til Brodd.

Nå må det virkelig leveres i de resterende kampene for at MK skal holde seg i 3. divisjon.

Senior Kvinner: Donn - MK 0-3

MK Kvinner har levert jevnt og bra hele sesongen og på fredag var det en spent gjeng som satte kursen for Kristiansand og oppgjør mot selveste serielederen. Hjemmelaget Donn kom fra en solid 3-0-seier over Randesund og hadde fortsatt tilgode å avgi poeng på hjemmebane. MK på sin side kom fra 5-0 mot Søgne og 7-0 mot Vindbjart, og til tross for et par forfall til kampen, så var det helt tydelig at mandalittene hadde tenkt å ta med seg alle poengene hjem.

Fra første minutt tar MK kontroll på kampen og stresser hjemmelaget. Donn kommer snaut til en målsjanse og MK virker å ha fått kampen inn i sitt spor. Etter 12 minutter prikker Une Steinsland en corner på hodet til Iselin Johansen som stanger inn 1-0 for MK. Resten av omgangen forsetter i samme spor og MK går til pause med en fortjent 1-0-ledelse.

I andreomgang ble MK enda mer dominerende. Maria Osestad noterer seg for to scoringer etter formidabelt samspill med Anna Vinsjevik og kampen ender til slutt med en virkelig imponerende 3-0-seier mot serielederen.

Det er dessverre langt opp for MK Kvinner. Selv med helgens seier er det fortsatt et stykke opp til toppen. Men ingenting er umulig, og allerede på onsdag kommer Otra på besøk. Denne kampen spilles på Miljøbanen klokken 20.00.

G19 Interkrets: MK - Notodden 5-0

Under ledelse av Per Gunnar Laudal og Markus Kobler har MKs juniorer hatt en kjempesesong så langt. De vant vårsesongen med hele 5 poeng ned til Vindbjart på andreplass og kvalifiserte seg dermed til høstens Interkrets. Her har de gjort det bra, og etter fire spilte kamper var fasiten 3 seire og ett tap. Toppen av tabellen består av Eik Tønsberg og Storm med full pot etter fire kamper, så MK var avhengig av tre poeng denne helgen for å holde følge.

Notodden gjestet Parken på lørdag, og det var aldri noen tvil om hvor poengene kom til å havne i denne kampen. 1-0 ble scoret allerede etter 10 minutters spill ved Mikkel Laudal, før Jesper Bjørvik og Ian Håkonsen økte til 2-0 og 3-0 før pause. I andre omgang fortsatte Gudan kjøret og ga seg ikke før det stod 5-0, da etter mål av Tristan Bakkan og Torkel Vigemyr Møll.

Neste helg spiller G19 bortekamp mot Modum FK.

G15 Adidas Cup 16-delsfinale: Mjøndalen - MK 2-4

MKs G15 deltar i årets Adidas Cup. I vår kom de seg gjennom gruppespillet med seier mot Rennesøy og Bryne og en uavgjort mot Brodd, før de høvlet over Bærum SK med hele 8-0 i første sluttspillkamp. Denne helgen var det klart for 8-delsfinale, motstanderen var Mjøndalen, og det skulle vise seg å bli en langt jevnere kamp enn den foregående.

Mjøndalen startet best og fikk en tidlig ledelse. Men det gikk ikke lang tid før Tobias var på rett plass til rett tid og satt inn utlikningen. Til pause var stillingen 1-1 og det var klart for en spennende andreomgang. I andre halvdel vartet Ruslan opp med to scoringer og Daniel stod for både en scoring og en assist. En kjempekamp levert av MKs ungutter!

Nå er de klare for kvartfinale som spilles allerede på søndag førstkommende helg. Det blir da hjemmekamp mot Odd G15. Kampen starter slik at du akkurat rekker å se den ferdig før MKs A-lag tar imot Sandnes Ulf 2. En ekte supersøndag!