For noen uken siden ble administrasjonen ringt opp av Tony som jobber på Riverside Café i Mandal. Han fortalte at han og Janne hadde lyst til å bidra til barn og unge i Mandal, og sa at han hadde hørt om MKs inkluderingprosjekt "Fotball for Alle". Han gikk til Intersport og handlet inn flere nett med ballen som han ønsket at skulle brukes på de yngste lagene og deles ut hvis det var noen som trengte en ball.

De fleste kjenner Tony som en fargerik person som det er vanskelig å overse i bybildet. Nå er han og Janne også fantastiske bidragsytere til breddeidretten og har med det vært med på å hjelpe MK med å legge til rette for at enda flere kan spille fotball og være i aktivitet.

MK er ikke de eneste som har fått drahjelp av duoen. Både politiet, brannvesenet, ambulansetjenesten, redningsselskapet og dyrebeskyttelsen har alle på en eller annen måte mottatt støtte fra dem.

Tony forteller at dette er en tradisjon han har med seg fra da han bodde i Harlem i New York. Der pleide han å gå til innkjøp av baseball- og hockeykøller og dele ut i nabolaget med den filosofien at "Hvis man har mulighet, så skal man bidra. Man får det alltid igjen på en eller annen måte."

Vi retter en stor takk til Janne og Tony på Riverside.