Vindbjart trenes av Jon Hodnemyr, Øyvind Gausdal og tidligere MK-spiller Kjetil Myrvold. MK.no har tatt en prat med Hodnemyr før 16. mai-oppgjøret i Idrettsparken mandag. 

Husk at det er gratis inngang i parken! Avspark er mandag klokken 18.30! 

Vindbjart kommer fra en 6-2-seier over Sprint-Jeløy i forrige serierunde. De har dermed syv poeng etter fem kamper, mens MK er nummer to med ti poeng. 

– Vi har variert i sesongåpningen, men har vært det førende lag i alle kampene. Men vi har ikke vært rå nok i boksen, sier Hodnemyr. 

Vindbjart sitt mål er å dominere banespillet og å ha ballen mest mulig. Mister de den, skal de vinne den igjen så fort de kan. 

På Vindbjart er det sønnen til MK-trener Frank Våge Skårdal, Robert, som har vært beste spiller denne sesongen. 

Hodnemyr sier laget hans er forberedt på kamp i Idrettsparken. 

– Jeg har sett alle kampene på video. De er et lag som ønsker å score mål, og har gode spisser i Valand og Dovland. De må stoppes, sier han.

– Vi er nok litt forberedt på hvordan de kommer, men har ellers mest fokus på eget spill.

Hodnemyr gleder seg til kamp på fotballens festdag.

– Er det en 16. mai kamp man skal spille borte så er det i Idrettsparken. En flott bane, og vi gleder oss til stemningen, sier han og legger til at Vindbjarts nye supportergruppe kommer med to busser til kampen. 

Vindbjarts trenerteam bestående av Øyvind Gausdal, Jon Hodnemyr og Kjetil Myrvold.

MK-trener Skårdal sier det begynner å se lysere ut på skadefronten. Mathias Hagen, Marius Hagen, Mads Sveindal, Almin Dacic og Endre Omland er alle klare til kampen. Eneste skadefravær er Bendik Valand. 

– Det begynner se lysere ut på skadefronten, selv om treningsgrunnlaget er litt tynt for noen de siste ukene. De vil helt klart bidra godt når de får trent regelmessig fremover, og vi satser på de kan bidra litt allerede mot Vindbjart, sier Skårdal. 

– Vi møter et godt og spillende Vindbjart lag som ønsker å ha ballen mye. Begge lag kjenner godt til hverandre, men tror dette blir en åpen og spennende kamp. Begge lag har ambisjoner om å være et topplag, sier han.

MK er det laget som har scoret mest i divisjonen med 17 mål på 5 kamper, og Vindbjart nest mest med 14 mål. Skårdal tror derfor det kan bli en målrik kamp.

– Spillemessig har det vært mye positivt i det siste, og med flere spillere tilbake så lover det bra fremover. Dette blir en stor opplevelse for spillerne, så håper jeg at de tar vare på denne muligheten og lager en festforestilling i parken 16. mai, sier han.

Husk gratis inngang og avspark klokken 18.30 mandag!