Lørdag klokken 15 møtes MK og Arendal i Idrettsparken til første runde i Norgesmesterskapet. Trykk her for å kjøpe billett


MK har ikke spilt en tellende kamp siden oktober 2019, og nå skal Gudan få bryne seg på en motstander fra divisjonen over. Arendal er på tabelltopp i 2. divisjon.


- Arendal er et godt og rutinert lag som leder sin avdeling i 2 divisjon. Vi får brynt oss mot et lag som er i god form, og det er alltid gøy å møte så god motstand. Det spiller 4-3-3 og er direkte i spillestilen sin, sier MK-trener Frank Våge Skårdal.


MK vil prøve å holde på sin ballbesittende og offensive stil selv mot antatt bedre motstand.


Årets MK-stall
- Vi er et ungt lag som ønsker å utvikle oss, og da er slike kamper med god mostander god utviklingsarena for oss, sier Skårdal.

Generalprøven mot Donn gikk ikke helt som ønsket. MK tapte 1-2 i treningskampen.


- Vi har bare hatt to treningskamper, men det blir noe helt annet å spiller offisielle kamper. Etter lang ventetid blir det spesielt å endelig spille tellende kamp. Alle gleder seg til å komme i gang og jeg tror det blir en god og underholdende kamp, sier treneren.


MK må klare seg uten den viktige spissen Simon Valand, men har ellers en skadefri tropp til kampen mot Arendal.


- Alle gleder seg til lørdagens kamp, og med sol og vannet gressmatte så blir det helt fantastisk å spille offisiell kamp igjen, sier Skårdal.