Max vil delta i denne prestisjefylte samlingen som finner sted i Sarpsborg fra 29. januar til 1. februar. Fire intense dager er satt av til trening og kamper, hvor de to første dagene vil være viet til intensiv trening, mens de siste to dagene vil gi Max og hans medspillere muligheten til å vise frem sine ferdigheter i kampsituasjoner.

Teknisk briljans og konstant innsats

Max Hagen er et stort talent, men også en veldig dedikert idrettsutøver. Leder for MK Akademiet, Olav Lian, har tidligere trent Max og er full av lovord om den unge utøveren.

- I mine øyne er det fullt fortjent at han blir tatt ut nok en gang. Max skiller seg selvfølgelig ut når det gjelder teknikk og fotballferdigheter, men mest imponerende for meg er hans konstante innsats. Han leverer 100% innsats på alle treninger og i alle situasjoner. Det er tydelig at han er lidenskapelig opptatt av fotball og kontinuerlig jobber med å forbedre seg og ta nye skritt.

Spennende utviklingsfase ifølge MKs sportslige leder

Sportslig leder i MK, Inge Nilsen, deler entusiasmen og ser frem til Hagens deltakelse på talentleiren.

- Dette gir selvfølgelig en veldig motivasjon for Max. Her får han trent og spilt med de alle beste i landet. Akkurat nå er han inne i en veldig viktig utviklingsfase, så det blir spennende å følge med han fremover. Han er et kjempespennende talent.

Med støtte fra både trenere og ledere er Max Sandåker Hagen godt rustet for noen spennende dager i Sarpsborg. Vi ser frem til å følge hans utvikling og ønsker lykke til med treninger og kamper i slutten av måneden.