Mandalitten Fredrik Wendt har tilbrakt mesteparten i sitt liv i Rogaland, men forholdet til Mandal og MK har alltid blitt bevart. Da det var duket for feiring av 90-årsdag den 26. oktober, ytret Fredrik ønske om å få nye treningsklær som han kan bruke når han møter kameratene til faste treninger på eldresenteret Skipper Worse i Stavanger. 

Kameratene tok kontakt med MK, og som vi kan se av bildet fikk Fredrik ønsket sitt oppfylt, og treningen kunne bli gjennomført i den grønne drakten. 

Fredrik er født og oppvokst i Mandal og har hytte i byen, men noen stor karriere i MK ble det aldri - selv om forholdet til klubben har bestått.

I stedet ble det en flott karriere i det offentlige i Rogaland - blant annet 20 år som fylkesrådmann. Fredrik gjorde seg bemerket med spisse formuleringer kombinert med en god sans for humor, noe som gjorde ham meget populær blant pressen. Han har vært med på å utvikle mange prosjekter i fylket, som opplevde sterk vekst takket være oljevirksomheten. I tillegg har han også vært valgobservatør i Bosnia og Serbia. 

Fredrik Wendt er interessert i sport og friluftsliv på fritiden, og liker også å ta seg en tur til hytta i Mandal sammen med familien sin, i tillegg til de faste treningene med kameratene. 

MK gratulerer med de fylte 90!