MK tar lørdag imot Start 2 i Idrettsparken, og det er ventet bra oppmøte både på sittetribunen og på ståtribunen i lokaloppgjøret. 

MK sparket i gang høstsesongen med en sterk seier borte mot Vindbjart forrige helg, og dermed ble grepet om tredjeplassen forsterket. Nå er det Start 2, som er på plassen bak MK på tabellen, som venter. 

– Kampene mot Start er alltid gøye selv om det er mot andrelaget. Det er alltid spennende å se hvilke spillere de kommer med, men vi skal og bør være så gode at vi skal kontrollere kampen uansett hvem som står på den andre banehalvdelen, sier MK-trener Stein Ove Abrahamsen før kampen. 

Med fem poeng opp til Eik på andreplass og sju poeng opp til Pors på første, har MK nå muligheten til å skape litt spenning i toppen med 14 kamper igjen av sesongen. 

– Vi har satt oss i en posisjon som gjør at vi kan holde en liten spenning i toppen av tabellen, men det krever at vi er 100 prosent til stede under hver trening og kamp fremover. Det er ikke rom for å avgi mye poeng, sier Abrahamsen.

På skadefronten begynner det å lysne, og Jesper Ørner, Bendik Valand og Daniel Osestad er nå tilbake i lett trening. Abrahamsen kan også røpe at et par nye spillere er på vei inn portene i Idrettsparken, så det er bare å følge med for spennende nyheter i tiden fremover. 


Forventer spennende kamp

Start 2-trener Simen Moe er fornøyd med sesongen til kristiansanderne så langt. I likhet med MK lå de i nedrykksstriden forrige sesong, men i år har det gått mye bedre.

– Det har vært mye positivt. Vi fikk en tøff start som forventet med mange spillere som ikke hadde mye eller noe erfaring på dette nivået, men har tatt steg fra uke til uke, og vi er fornøyde med hvordan vi ligger an så langt i sesongen alt sett under ett, sier han.

– Det at vi står med 20 poeng og ligger på 4. plass, samtidig som at fire spillere fra vår gruppe har fått debuten i Obos-ligaen for A-laget synes vi er en fin kombinasjon, selv om det alltid er ting som må forbedres og utvikles videre.

Moe forventer en spennende og tøff kamp i Idrettsparken.

– MK er et solid lag som har en voksen stil. Så det blir en vanskelig kamp, men det blir veldig moro for oss å se hvordan vi ligger an mot denne type motstand.

– Vi håper at vi klarer å sette vårt preg på det med vår spillestil og at det blir en jevn match, samtidig som vi forventer en tøff kamp hvor vi er avhengig av å opptre voksent og solid nok i begge boksene for å kunne konkurrere på en best mulig måte, sier Moe. 

MK - Start har avspark lørdag klokken 15, og som alltid er det gratis inngang i Idrettsparken. Du kan også følge kampen live på mk.no.