19 år gamle Dejan Prelevic er opprinnelig fra Serbia men har vokst opp i Flekkefjord. Han har spilt ungdoms- og seniorfotball i Flekkefjord, samtidig som han i perioder også spilte med Start på en hospiteringsavtale. Siden 2021 har han spilt for Fløy. Nå er han klar for å dra på seg den grønne drakten og bidra for MK. 

Sportslig Leder, Inge NIlsen, er godt fornøyd med signeringen.

- Det er veldig bra å få inn Dejan i spillergruppen. Han er en profesjonell type som er veldig treningsvillig, sier Nilsen.

Nilsen forteller at Prelevic er en ren kantspiller som er veldig løpssterk. Han kan også bekle spissrollen.

- Dejan er lynrask. Han må være en av de absolutt raskeste spillerne i divisjonen. Vi ønsker jo å være et lag som er kontringssterkt og som truer bakrom hele tiden. Vi ønsker å komme rundt på kant kant og til mye innlegg. Med farten hans, så vil kan skape store problemer for en hver motstander.  I tillegg har han bra målteft. Det blir veldig spennende.

Spilleren selv gleder seg til å ta fatt på arbeidet i MK. 

- Jeg gleder meg veldig til å trene og spille med MK. Jeg har trent med laget siden før jul og jeg har blitt tatt veldig godt i mot. Det er en veldig bra spillergruppe og et supert miljø. Og ikke minst så får jeg spille med veldig mange gode fotballspillere, sier Prelevic.

Han gleder seg til sesongen og har tro på at MK kan gjøre det bra.

- For meg er dette en kjempefin mulighet. Her kan jeg vise meg frem og vise hva jeg er god for. Og så gleder jeg meg spesielt til å spille hjemmekamper. MK har alltid veldig god atmosfære på kampene og folk er veldig interessert i klubben. Hvis du ser på spillerne i laget, så har vi alle muligheter til å kjempe i toppen. Vi må bare legge ned arbeidet nå før sesongen, så tror jeg vi skal skape mye glede for alle som kommer og ser på.

Da er det bare å begynne å glede seg. Første hjemmekamp for sesongen er andre påskedag, mandag 11. april klokken 1400.