MK - Express har avspark søndag klokken 13 i Idrettsparken, og vi håper på sesongbeste når det gjelder antall tilskuere. Skulle du mot formodning ikke ha anledning til å komme, vil det som alltid bli liveoppdatering på MK.no. Kampen vises også på Direktesport, og en gjeng makrel skal samle seg på puben Trafalgar i Oslo for å se kampen.

MK-trener Stein Ove Abrahamsen er optimist etter at laget hans sikret et ekstremt viktig poeng på overtid i bortekampen mot Vindbjart sist. Dermed har Gudan alt i egne hender. Med seier vil MK enten ta seg forbi Start 2 og klatre over streken, eller sitte igjen som bete av de seks lagene som blir nummer 12 i 3. divisjon, og dermed holde plassen. 

– Selv om vi kan avgjøre dette selv blir det en knalltøff kamp mot Express søndag. Express har hatt en veldig god utvikling i det siste og levert gode resultater, så de som tror det blir en enkel kamp tar helt feil, sier Abrahamsen.

Han blir nødt til å klare seg uten midtstopperne Sivert Hansen og Nikolai Aas. Førstnevnte er ute med karantene mens Aas heller ikke er tilgjengelig.

Også Bendik Valand er ute, men håpet er at storscorer Simon Valand blir klar til søndagens kamp.

– Forberedelsene inn mot kamp blir som sist uke. Finpusse på småting og skape mye energi og positivitet inn i spillergruppa, sier Abrahamsen.

Det langsiktige målet er å etablere seg som et topplag i 3. divisjon og etter hvert rykke opp til 2. divisjon. Da er det viktig å vinne på søndag.

– Vi har inntrykk av at de fleste har planer om å være med videre, så får vi ta en oppsummering etter sesongen. Akkurat nå er det bare en ting som gjelder, sier Abrahamsen.

– Behandler det som en vanlig kamp

Erik Krokvik i Express sier laget, som allerede er klare for nedrykk til 4. divisjon, stiller som normalt til denne kampen.

– Tenker ikke noe over og forbereder oss ikke noe spesielt til kampen med tanke på at MK er nødt til å vinne. Vi behandler det som en vanlig kamp, sier han.

– Vi regner med at det er et MK-lag som er tent på å ta initiativ i kampen, og så ønsker vi å gjøre det samme.