Dana Cup - Årets happening!

RESULTATER OG OPPDATERINGER NEDERST

Mandag morgen tok over 150 unge og voksne fra MK turen fra Kristiansand til Danmark for å delta på Dana Cup. For klubben er dette virkelig et av de store høydepunktene i løpet av året og både spillere og trenere har sett frem til turen i månedsvis.

Tradisjonen tro har også hundrevis av familiemedlemmer, venner og andre fotballinteresserte tatt turen over dammen for å støtte opp om gudan og jentan fra Mandal.. Dermed er det duket for mye grønn moro i Hjørring de neste dagene.

Sportslig leder i klubben, Inge Nilsen, er også med på turen og han melder om at alle er kommet vel frem og at stemningen er meget god den første kvelden.

- Dette er knallgøy. For klubben som helhet er dette noe av det viktigste og gøyeste vi gjør. Vi er mange som reiser ned, og det er med på å bygge samhold, både i lagene og på tvers av lag og kull. Nå er alle på plass og vi skal ha det hyggelig sammen, slappe av og lade batteriene til i morgen, sier Nilsen på telefon mandag ettermiddag.

- Mange av lagene har gjennomført en lett treningsøkt i duskregnet og nå synges og danses det i gangene her. Det er knallbra stemning og vi gleder oss alle til i morgen. Dette ser veldig lovende ut, avslutter Nilsen.

Her på MK.no skal vi prøve å oppdatere hver dag med resultater, målscorere og annet.

Noen av gutta fra 2010-kullet

Dette er lagene som deltar!

JENTER 13
Lagledere: Torgeir Winsnes og Eirik Madsen

Kamp 1: MK - Årvoll 1-5

Kamp 2: MK - Fortuna Hjørring 0-6
Andre bortekamp for dagen for J13 var mot ingen ringene enn Fortuna Hjørring. Dette er da klubben hjemmehørende i byen hvor Dana Cup arrangeres og med et lag som fungerer som et rent kretslag med de beste spillerne fra Nord Jylland. Jentene på J13 gjorde en kjempematch mot overmakten og kom virkelig i fra det med æren i behold!

Kamp 3: MK - Hinna 1-1
En veldig spennende kamp fra start til slutt. MK går opp i ledelsen, men Hinna kommer tilbake og utlikner på straffespark. Godt oppmøte på tribunen og god steming gjennom kampen.

8-delsfinale: MK - Storm 0-2
Jentene på MK J13 legger ned en iherdig innsats i det som blir deres siste kamp i Dana Cup 2023. Til tross for innsatsen blir det det tap 0-2, men stemningen blant spillere og trenere er det absolutt ikke noe å utsette på. En fantastisk gjeng som har hatt en fantastisk turnering. Nå kan de med god samvittighet hvile beinene og bli med for å heie på lagene som er igjen.

JENTER 16
Lagledere: Ivan Frandsen og Kristian Waage

Kamp 1: MK - Bogafjell 1-0
Målscorere: Maria Osestad
Spennende kamp hvor Maria Osestad scorer kampens eneste mål like før pause. MK hadde det alle meste av spillet og seieren var fullt fortjent, selv om det selvfølgelig var nervepirrende mot slutten av kampen.

Kamp 2: MK - Årvoll 2-1
Målscorere: Maria, Kaisa
En kamp for historiebøkene! I første omgang spiller jentan fra MK i kraftig motvind og kommer rett og slett dårlig i gang. Etter 10 minutter står det 0-1 i favør Årvoll og det ser litt mørkt ut. Utover omgangen hever MK seg, og før lagene går til pause kommer Emma seg rundt på kanten. Hun hever bikket og sender en strøken pasning 45 grader ut til Maria som setter ballen sikkert i mål. I andre omgang fortsatte jentene den knallharde jobbingen og hadde flere sjanser som man ikke klart å omsette i mål. Men da det trengtes som mest, så fikk Kaisa ballen på 25 meter og klinket til. Ballen suste i mål og MK vant 2-1 rett før kampen var over

Kamp 3: MK - FET 0-3
Målscorere:
Utfordringer med transporten før kamp og forsinkede busser gjorde at J16 ankom kampen noen minutter for sent. De var likevel forberedt på å møte meget sterk motstand i FET som er et veldig godt interkretslag.  I første omgang presterte jente veldig godt. De var veldig solide i forsvar og keeper gjorde noen viktige kjemperedninger. Det ble jobbet knallhardt hele veien og man kom godt opp i motsanderne hele omgangen. Andre omgang skrudde FET opp tempoet og stod distansen litt bedre. Kampen ender 0-3, men det står stor respekt av innsatsen til hele laget og det å holde FET såpass lenge er en prestasjon i seg selv!

16-delsfinale: MK - Tonstad 1-0
Målscorer: Lina Heddeland
En knallbra og spennende kamp for MK J16 mot Tonstad.  MK er gode men Tonstad klarer å demme opp helt til det er spilt 20 minutter. Da får de grønne frispark på 25 meter. Lina Heddeland stiller seg opp og klinker ballen utagbart for keeper helt oppe under tverrliggeren. Et nydelig mål og MK leder 1-0. Andre omgang ble jevntspilt og spennende. Det var mye nervøse supportere på sidelinjen. Men jentene klarte å krige helt til kampslutt og tok en veldig fortjent seier mot et bra lag.

8-delsfinale: MK - Hinna 0-4
I 8-delsfinalen ble det særs tøff mostand for jentene fra Mandal da de møtte Hinna fra Stavanger. Den første omgangen holdt MK veldig godt stand mot et veldig teknisk bra og velspillende Hinna. Vi noterte en fin scoringssjanse for Frandsen, som kunne endret kampbildet. Men dessverre gikk den ikke inn. 0-0 stod det til pause og spenningen var til å ta og føle på. Det viste seg at Hinna hadde mer å gå på, for i andre omgang skrudde de opp tempoet og begynte å putte sjansene.
Det ble til slutt tap 0-4 og ikke noen flere kamper. Men for en fantastisk innsats! Og 8-delsfinale i A-sluttspill i Dana Cup kan man virkelig være stolte av!!

GUTTER 13 - 2 LAG
Lagledere: Ole Jan Dahl, Magnus Roalstveit, Frode Simonsen, Petter Gabrielsen og Atle Aavik

MK 1

Kamp 1: MK - Egersund 2-2
Målscorere: Panam og Salem
En veldig god kamp av de grønnkledde! MK åpner absolutt best og leder kampen både 1-0 og 2-1. Kampen ligger og vipper og er veldig god og jevnspilt, men Egersund klarer å lure til seg en utlikning før slutt. Dermed ender det med uavgjort og poengdeling.

Kamp 2: MK - Smørås IL 1-6
Målscorer: Salem
Et veldig godt Smørås var det MK G13 1 skulle bryne seg på i andre kamp for dagen. Til tross for knall innsats fra alle spillere, så endte det med tap.

Kamp 3: MK - IFAC (Mexico) 0-5
MK møter i tredje kamp en veldig sterkt mexikansk lag som kom fra to solide seire. Kampen ender 0-5 til tross for iherdig innsats fra MK-spillerne.

16-delsfinale B: MK - Skeid 2 1-0
For en måte å avslutte dagen! Kampen hadde avspark kl 20.30 og var den siste MK-kampen for dagen. Det gjorde at det stilte opp veldig mange supportere for å heie frem de grønne og hvite. Flagg, skjerf og heiarop satte preg på kampen! Også været gjorde sitt til å sette stemningen - solnedgang og skyfritt. Dette var en kamp som beholdt spenningen helt inn. Skeid spilte godt, men gudan ble for gode. Den avgjørende 1-0 scoringen kom ved Mohammed Salem!

MK 2

Kamp 1: MK - Vard Haugesund 1-0
Målscorer: Ola Thunberg Christensen
1-0 mot Vard er en knall prestasjon. Det var Ola Thunberg Christensen som sikret seieren etter en nydelig lobb over keeperen etter vakkert fremspill fra Yaman. Målscoreren selv syntes det var en enkelt seier, men det måtte jobbes helt inn for å sikre poengene.

Kamp 2: MK - Bjarg 2-0
Målscorere: Sander Simonsen og Mohammed Alkhelo
I sin andre kamp møtte MK G13-2 Bjarg. Et spennende lag fra Bergen som faktisk trenes av ingen ringere enn mandalitt Tore Farestad Lie. Mr. Lie hadde på forhånd lovet at gudan skulle få smake bergensk dynamitt, men det var til slutt MK som var hakket vassere. Med strålende angrepsspill og flotte kombinasjoner, samt to utsøkte mål signert Sander Simonsen og Mohammed Alkhelo, så endte kampen 2-0 til MK. Dermed er G13-2 klar for A-sluttspill!

Kamp 3: MK - Skibsby Højene 3-0
Målscorere: Sander, Andreas, Muhammed.
Baneforholdene var ekstremt dårlige og dette bar kampen preg av. MK starter under pari i en omgang hvor mye handlet om taklinger og dårlig spill. Men etter en skikkelig peptalk i pausen hvor Magnus Aavik manet til kamp og krevde forbedring over hele linjen, så skulle det løsne. Før avspark dro laget på med nytt kamprop og satte standarden fra første sekund. Gudan i grønt kjørte over danskene hele omgangen og vant til slutt 3-0. Knallsterk avslutning på kampen der altså.

Neste kamp er A-sluttspill hvor det venter knalltøff motstand fra Frankrike.

16-delsfinale A: MK - Ploermel FC (Frankrike) 0-2
I denne kampen visste MK at man virkelig kom til å få testet seg. Franskmennene hadde regelrett valset gjennom gruppespillet og stod med en målforskjell på +20 mål og kun seire. Likevel skulle det vise seg at gudan skulle gi dem god kamp om avansementet.
Franskmennene kom best i gang i kampen og ledet an. De scoret også det første målet, noe som gjorde oppgaven enda tøffere for MK. Men MK kjempet imot og var ikke ufarlige. Mot slutten av kampen når de grønne ikke hadde innbyttere igjen og samtidig lempet alt i angrep så fikk Ploermel på typisk vis et mål på overgang og dermed stod det 0-2 med minuttet igjen å spille.
En heltemodig innsats fra alle gudan!

GUTTER 14 - 2 LAG
Lagledere: Tomas Fredriksen, Kjetil Thuen Tønnesen, Einar Bentsen og Vidar Michaelsen.

MK 1

Kamp 1: MK - Hjørring 8-0
Målscorere: Andreas(2), Reinert(2), Sebastian (2), Mathias, Selvmål.
Enveiskjøring hele kampen! Andreas Kleiven var tidlige gjennom og ble felt. Dermed rødt kort til Hjørring, noe som preget kampen. Guttene var virkelig spillesugne etter å ha ventet til langt utpå dagen med å få spille første kamp, så de malte på helt til dommeren blåst ved full tid. Knallsterk åpning for G14 1!

Kamp 2: MK - Stord 4-0
Målscorere: Andreas Kleiven(3), Tobias Møll
Kruttsterk kamp av G14-1!! Det regner og blåser som om det skulle være midt i november, men gudan viser frem en enorm innsats fra første spark på ballen. En skikkelig laginnsats hvor alle gir 110% innsats. Andreas Kleiven finner veien til nettmaskene hele 3 ganger og noterer et velfortjent hat trick, mens Tobias Møll dundrer en corner direkte i mål litt før pause. Festfotball i møkkavær!

Kamp 3: MK - Korsvoll 0-1
I sin tredje kamp går G14-1 på en liten smell mot Korsvoll. Det er en tett og jevn kamp mot et godt lag hvor MK havner under etter 12 minutter. Til tross for at det må jobbes i oppoverbakke, så lykkes MK veldig greit med å spille seg inn i kampen igjen. Man får virkelig kampen inn i sitt spor og klarer å spille motstanderne lavere og lavere. I andre omgang er det kun ett lag på banen og gudan i grønt ertotalt dominerende. Men Korsvoll var gode til å ligge lavt og forsvare og de var flinke til å benytte en hver anledning til å drøye tiden. Det ender med en surt tap, men alle kan være meget tolte av hvordan man ristet av seg den tidlige smellen og kom seg inn i kampen igjen.
G14-1 er uansett videre til A-sluttspill i morgen!

64-delsfinale: MK - Jarl 7-0
Målscorere: Sebastian(2), Ole K, Andreas, Adrian, Tobias, Mathias
MK får tidlig en 1-0-ledelse når Sebastian Bentsen setter kampens andre sjanse i mål etter et flott gjennomspill. Planen før kampen var å gå ut og sette seg i respekt, og det gjorde de unge guttene med stil. Men etter scoringen så Jarl hever seg og kriger bra. Kampen vipper frem og tilbake en periode, men MK-forsvaret klarer å ordne opp til tross for at man blir spilt veldig bakpå i ca 10 minutter. Før pause går MK opp i 2-0 etter en flott corner.
I andre omgang er det enveiskjøring. MK dreper kampen med en kjapp 3-0 scoring. Og selv om det var et ganske godt lag man møtte her, så jobber gudan knallhardt og scorer noen fantastiske mål. Det blir mål på corner, kontringer og i etablert spill. Knallgodt gjennomført kamp!
Nå er gudan klar for 32-delsfinale og skal møte Madla. Dette er et veldig godt lag som vant sin pulje. Nå er det bare å spise litt lunsj og gjøre seg klar til kamp!

32-delsfinale A: MK - Madla 3-6 etter straffespark
Målscorere: Herman Kaaløy
En virkelig thriller av en fotballkamp! Madla er et bra lag, men det er også G14-1! Og de to lagene gikk skikkelig til verks.
Madla kom best i gang. De kjørte mye av banespillet og MK hadde til tider nok med å få rensket unna i bakre del av laget. Etter 12 minutter satt også den første gållen for kvelden da Madla satt en ball i nettet. Motstanderen fortsatte høygiret, men takket være en god keeper og solid forsvarsarbeid, så holdt man unna å få flere baklengs før pause. Etter en skikkelig peptalk i pausen, så var det et nytt og sprudlende MK som kom ut til andre omgang. Gudan fikk spilt seg til flere sjanser, og til slutt fikk de betalt. Et frispark fra 25 meter blir slått inn i booksen. Der står Tobias Ramsland og header ballen på mål. Keeper gir retur og Herman Kaaløy er på rett plass til rett tid og dunker inn utlikningen. 1-1!
Ett minutt før full tid får MK nok et frispark. Denne gangen fra 30 meter. Ballen blir slått inn i feltet hvor Reinert Lid rager over alle andre. Han stusser ballen og den fyker i nettet. Elleville jubelscener! Men det blir kortvarig. Dommeren annullerer scoringen for en dytt i feltet, og kampen må gå til straffer da kampen ender 1-1.
I straffekonk er det bingo, og Madla har marginene med seg.
G14-1 ryker ut av A-sluttspillet etter 5 knallgode kamper. Trener Einar Bentsen forteller at samtlige spillere har jobbet skjorta av seg for laget og hverandre, og kan gå med hodet høyt hevet etter turneringen.

MK 2

Kamp 1: MK - Tornby 0-1

Kamp 2: MK - Ørn Horten 0-1

Kamp 3: MK - Gulset 1-2

64-delsfinale: MK - Faaberg 6-5 etter straffer
Det ble voldsomme jubelscener da G14-2 gikk videre i B-sluttspillet etter å ha slått Faaberg på straffer etter full tid.

GUTTER 15
Lagledere: Geir Hagen og Trond Kristiansen

Kamp 1: MK - Ullern 8-0
Målscorere: Emiel(2), Theo, Max, Herman, usikker på de tre siste.
MK er bunnsolide og vinner 8-0. Til tross for at unge Glesne er uheldig og blir utvist på stilingen 3-0, så fosser MK likevel inn til en veldig overbevisende seier.

Kamp 2: MK - Egersund 2-1
Målscorere: Max Hagen(2)
MK møter et sterkt Egersund-lag. Det blir en jevnspilt, tett og spennende kamp hele veien. Til tross for mye vind, varter gudan opp med tidvis veldig god fotball og klarer til slutt å hale i land en deilig 2-1-seier! Nå er G15 sikret avansement til A-sluttspill.

Kamp 3: MK - Platovake (Georgia) 2-1
Målscorer: Max Hagen (2)
En ellevill kamp hvor MK må kjempe til siste sekund!
Dette var kampen som skulle avgjøre hvem som ble vinneren av gruppen. Det var kraftig vind og dårlig vær. På forhånd hadde MK lagt en plan om å ligge lavt og kompakt mot et meget godt georgisk lag. Dette fungerte lenge veldig bra. Men etter 17 minutter får Platovake et halvbillig frispark utenfor 16-meteren som motstanderne setter rett i mål. Dermed ligger gudan under 0-1. Motstanderne kjemper med nebb og klør for å beholde ledelsen ut omgangen og klarer det mens MK jager utlikning.
I andre omgang går MK hardt til verks og kjører på. Man stanger og stanger uten å få uttelling. Med 8 minutter igjen på klokken får Max Hagen får ballen på en overgang. Han sender gjennom Robel, som med lynhurtige steg kommer først på ballen og blir felt. Straffespark til MK! Den setter Max sikkert nede til venstre for keeper. Fortsatt er det Platovake som ligger an ti å bli puljevinner, men nå er det full tenning hos samtlige i grønt, og det gir til slutt resultater. I siste spilleminutt får MK frispark. Max Hagen  slår en høy ball inn som stusser rundt den våte 5-meteren og suser i mål. Enorme jublscener!! Etter dette kaster motstanderen frem alt i de har for å få utlikningen, men MK står i mot. For en kamp! For en snuoperasjon! Og for en stemning!

Etter kamper er trener Geir Hagen i perlehumør!
- Nå tenker jeg bare på hvordan jeg skal få tørket tøyet, ler Hagen før han fortsetter.
- Neida, dette var en knallgøy kamp! Bra fighting gjennom hele kampen på alle mann. En skikkelig lagseier dette. Vi brukte alle 16 spillerne vi hadde tilgjengelig. Helt topp!
Målet nå er en kamp på fredag - altså 3 kamper til. Da skal vi være fornøyde! Men det er langt dit.

32-delsfinale: MK - Dubai City 2-1
Målscorere: Robel, Max(str)
Det blir ikke mer spennende enn dette. En veldig jevnspilt kamp mot et Dubai som var en knallgodt fotballag. MK har likevel god kontroll bakover og skaper en del farlige sjanser på kontringer. Fem minutter før pause blir Robel Kidan spilt flott gjennom og krangler ballen i mål! 1-0! I andre omgang så er MK forsiktige og konsentrerte i forsvar. Likevel får Dubai et enkelt mål ti minutter ut i omgangen. Det var et øyeblikk med konsentrasjonssvikt i et ellers veldig godt forsvar. Deretter vipper kampen litt frem og tilbake.
Midt i andre omgang får Dubai frispark i faarlig posisjon. Ballen blir klinket over muren og har retning krysset, men Frank Reka gjør en enorm redning helt oppe i hjørnet. Dette setter virkelig fyr på både spillere og publikum og MK setter inn høygiret.
Mot slutten av kampen får MK en del cornere på rad. Den ene ender med at Winsnes blir revet over ende og dommer peker på straffemerket. Dette klinker Max Hagen knallhardt nede til venstre for keeper. SIKKER SOM BANKEN!
Avslutningen på kampen ble et veldig press fra Dubai, men MK rir av stormen og er klare for 16-delsfinale i kveld!

16-delsfinale: MK - Storhamar 6-0
Målscorere: Kvanvik, Lian, Frajdenrajch(2), Batende, Woxen.
MK G15 hamler enkelt opp med Storhamar. De viser strålende samspill og gir seg ikke før tavla viser 6-0 i favør grønntrøyene.
Først er det Emiel Kvanvik som får sette ballen i det åpne nettet når keeper gir retur på et skudd. Deretter setter Simon Lian inn et kunstverk av et mål når han brassesparker en dødball i mål. Frajdenrajch får æren av å sette 3-0 like etter når han spilles flott igjennom. Deretter er det rene parademarsjen, Både Batende og Woxen får smelle ballen i nota og Frajdenrajch noterer sitt andre for dagen. 6-0, full kontroll og keeper Frank trengte ikke å hente frem tigerspranget sitt i denne kampen. Han sparer det til fredagens 8-delsfinale i A-sluttspiller hvor MK G15 møter ingen ringene er svenske Karlskrona kl 0730!

GUTTER 16
Lagledere: Markus Kobler og Per Gunnar Laudal

Kamp 1: MK - Astor 5-0
Målscorere: Mikkel(3), Josef og Vetle.
Assist: Vetle(2), Behzad, Heine, Eirik.
Godt gjennomført åpningskamp. Mikkel viser seg frem med 3 mål, Vetle med både mål og to målgivende, og selv Heine får seg en assist fra keeperplass. God start!

Kamp 2: MK - Fyllingsdalen 6-0
Målscorere: Uvisst, PG har sluttet å telle mål.
MK sikrer A-sluttspill når de slår Fyllingsdalen 6-0. Trenerne trekker frem stor laginnsats fra samtlige som en avgjørende faktor, men hyller samtidig motstanderens keeper som gjorde en formidabel innsats for at sifrene ikke ble verre. PG syntes det var en gøy kamp.

Kamp 3: MK - Højene IF 6-1
Målscorere: I motsetning til PG, så teller Kine. Bezhad(3), Mikkel(2), Ian
G16 suser videre med 6-1 i siste kamp og 17-1 i total målforskjell. Behzad scorer hat trick, Mikkel leker inn to mål, og Ian dunker inn en gåll på hauet! Dette var siste puljekamp og i neste runde venter Varegg fra Bergen. Sportslig leder i klubben, Inge Nilsen, synes det ser veldig lovende ut og har et håp om at G16 kan komme langt. Men det er noen fryktinngytende lag som venter fremover.

Trener PG har følgende kommentar etter kampen:
- Dette er en typisk gressbanekamp i pøsregn mot et elendig lag som ser ut som de spiller sunday league til vanlig. Hele fokuset fra vår side var å ikke bli sablet ned på og å unngå skade på spillerne. Så vi var veldig forsiktige. Varegg i neste kamp er et veldig ok lag som spiller 1. div i G16 i Bergen. Det blir gøy da det jo et skikkelig fotballag. De er gode, men det skal være overkommelig.

32-delsfinale: MK - Varegg 6-5 etter straffersparkkonkurranse
Målscorere: Mikkel
1. omgang var veldig bra. Mk styrer kampen og er aggressive og kunne ledet både 2 og 3 null. 1-0 kom ved Mikkel i midten av første omgang etter et mønsterangrep. Ian spilte til Vetle og Vetle slo inn til Mikkel som satte ballen i mål. Veldig fint spill! Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til MK.
Etter pause la trenerne for MK laget litt lavere i banen. Samtidig var Varegg veldig aggressive. Motstanderne tok mer og mer over og hadde flere gode sjanser. Utlikningen kom i midten av andre omgang. Etter dette hadde Varegg flere veldig store sjanser. Blant annet et stolpeskudd og et skudd llike utenfor. Da dommeren blåsta av stod det 1-1 og det var klart for straffekonk.
På de 5 første straffene scoret lagene 4 mål hver. Ian fikk underkjent sitt straffe etter å ha sklidd og Varegg bommet på mål. Til slutt redder Heine redder det avgjørende 6. straffesparket før Kobler avgjør matchen ved å sette ballen i mål. Kjempesteming!

Nå er G16 klar for 16-delsfinale!

16-delsfinale: MK - Fotboll FC 0-2
En tøff kamp mot et godt svensk akademi-lag ender med tap 0-2 for MK G16.
Det var veldig godt oppmøte på tribunen under kampen, og tilskuerne fikk se et MK som tok kommandoen fra start i kampen. MK styrer spiller og skaper sjansene, men mot spillets gang så scorer svenskene. 0-1. MK fortsetter å jage utlikning, men det vil seg ikke, og 1 minutt før full tid går Fotboll opp i en tomålsledelse. Skuffende for gudan i en kamp hvor de er det beste laget. Samtidig har de gjennom turnering hatt en regelrett oppvisning i kvalitetsfotball og vist hva som bor i denne gjengen. Og 16-delsfinale i Dana Cup er absolutt noe de kan være stolte av!

GUTTER 17
Lagledere: Leif Lans og Johnny Andre Bakkan

Kamp 1: MK - Skibsby-Højene IF 4-2
Målscorere: Einar Sirnes(2), Tobias Andersen, Jesper Gulowsen.
MK G17 startet svakt i åpningskampen sin og lå under 0-2 allerede etter 15 minutter. Men etter noen taktiske justeringer fra laglederne og en god økning i balltempo fra gudan, så greide MK å snu kampen til seier 4-2. Målene kom etter flere flott angrep av MK, og trener Leif Lans var full av lovord om guttene etter kampen.

Kamp 2: MK - SHF Istogu (Kosovo) 4-0
Målscorere: Jesper Gulowsen(2), Tobias Andersen, Ammi Peter Nur.
G17 tar en solid seier mot SHF Istogu fra Kosovo. Laget hadde rett og slett en oppvisning i glimrende angrepsspill i første omgang og ledet hele 4-0 ved pause. Med to taktiske genier i Johnny og Leif på trenerbenken ble det bestemt at MK skulle legge seg lengre ned i banen i andre omgang for å kontrollere inn seieren. Som sagt, så gjort. En skikkelig genistrek og fasit ved kampslutt viste 4-0 til gudan i grønt.

Kamp 3: MK - Langesund 1-2
Målscorere: Abdulatif
For G17 ble det en knepent tap for Langesund i siste innledende runde.
Første omgang blir spilt i kraftig motvind og vannrett regn, så forholdene er ikke ultimate. MK sliter med en motstander som gjør ting enkelt og bra.
Andre omgang er mye bedre av MK. Allerede etter få minutter sette Noor Abdulatif inn reduseringen og alle øyner et håp om et godt comeback. Kampen utarter seg i regnværet til en skikkelig knokkelkamp med lite godt spill og mye dueller. Men til tross for forsøket så blir det ikke flere mål på MK og man må t til takke med en andreplass i gruppen.

Trener Leif Lans er greit fornøyd etter kampen.
- Vi kjemper og sliter under håpløse forhold. Det gikk ikke i denne kampen, men vi fikk andreplassen og er klare for 32dels-finale i A-sluttspillet. Nå skal vi lade batteriene i kveld og gjøre oss klare for kamp i morgen klokken 06.30(!). Det er deilig å få mye ut av dagen, det setter nok guttene pris på, humrer Lans.

32-delsfinale: MK - Strømsgodset 0-2
Etter at alle guttene var oppe fra luftmadrassen og lys våkne kl 0630, så var G17 klare for å møte Strømsgodset. Det ble en jevn førsteomgang hvor Godset fikk et litt billig mål tidlig. Til pause stod det da 0-1 og det ble en tøff oppgave videre. MK la lageet litt høyere i banen og fikk 3-4 gylne muligheter, men det var motstanderne som fikk mål. 0-2 kom på straffespark. Det ble kjempet til fløyta gikk men MK hadde marginene imot og fikk aldri uttelling. Jevnt over en bra kamp av MK og en veldig god turnering! Nå kan slitne gutter få hvile beina og støtte opp om de andre lagene som fortsatt er med!