Arendal er på tabelltopp i 2. divisjon med 19 poeng av 24 mulige så langt denne sesongen. Klubben fra østfylket har virkelig fått sving på sakene etter at de i fjor ansatte Roger Risholt som hovedtrener. I tillegg til å få skikk på økonomien, har de sportslige resultatene vært gode, og interessen rundt klubben har økt.


Dessuten har de en stall der halvparten av de 22 spillerne har lokal tilhørighet.


Risholt er ikke med mot MK. Lørdag skal laget ledes av assistenttrener Tommy Svindal Larsen og keepertrener Bjørge Fedje. I forkant av kampen har vi tatt en prat med Fedje, som har vært keepertrener i MK.

Bjørge Fedje, keepertrener og ansvarlig for spillerlogistikk.
Det å være keepertrener er omtrent like trygt og greit som å være en hund, sier Fedje med et smil.

Han sier Arendal ikke tar lett på kampen mot MK selv om hovedtreneren ikke er med. De sier cupen er viktig for klubben, og ikke minst ville det være en skalp å komme til Idrettsparken og vinne.


Ifølge vår hukommelse har Arendal nemlig aldri vunnet i Mandal.


- MK er en klubb med tradisjoner som burde kommet opp en divisjon. Vi har stor respekt for MK, og vi tror at de kan få en energiutløsning etter halvannet år uten en tellende kamp, sier Fedje.


Han varsler at Arendal kommer til å rotere litt på laget som følge av det tette kampprogrammet. Men skulle de ha behov for å sette inn spillere, har de mye å ta av.


Andreas Hellum og Stefan Mladenovic er blant dem som har mye erfaring fra Eliteserien, mens lokale spillere som Preben Skeie og Olav og Halvor Hovstad er viktige brikker i laget.